Seleccionar página

En el curs de Google Calendar veiem com utilitzar i treure suc a aquesta eina que ens permet tenir una agenda d’activitats i esdeveniments molt complerta.

Una de les característiques més interessants en aquesta eina de Google és que podem veure, com si fossin capes de paper vegetal, diferents calendaris alhora. Així podem separar tipus d’agendes i tenir per exemple un calendari per la feina, un altre de familiar i un per les activitats d’oci amb amics. Quan ens convé els mostrem en el mateix moment, superposats o no.

Altres calendaris - Google Calendar

Altres calendaris – Google Calendar

També és possible disposar de calendaris que no hem fet nosaltres. Aquests apareixen a sota del nom «Altres Calendaris«. Aquí, al pitjar en el triangulet tenim accés a un menú per incorporar els calendaris d’altres autors. Fem click a «Explorar calendaris interessants«.

Explorar calendaris interessants a Google Calendar: Dies de festa en altres països, astronomia, esports i més

Quan explorem calendaris interessants estem en disposició d’utilitzar una munió de recursos molt útils. Per exemple podem incorporar un calendari amb els dies festius de qualsevol país. Només ens cal buscar en el llistat la nació que ens interessa i fer click sobre la llegenda de subscripció. Abans però, tenim la possibilitat de fer un cop d’ull amb vista prèvia, del contingut del calendari.

Calendaris interessants -Dies festius a França

Calendaris interessants -Dies festius a França

Si ens interessa tenir el calendari de partits del Barça, també ho podem buscar en l’apartat d’esports, mentre que en «altres» trobarem calendaris amb les fases lunars o que enumeren els dies o les setmanes de l’any.