Seleccionar página

La xarxa social de fotografia Instagram ha esdevingut un cas d’èxit rotund per la quantitat d’usuaris actius que hi participen i la munió de fotografies que es publiquen cada dia. Va ser la propia companyia qui va anunciar el passat desembre que ja havien arribat a superar els 300 milions d’usuaris actius, i en el mateix comunicat deien que el nombre de fotos i vídeos que es comparteixen diàriament eren del voltant de 70 milions. Una barbaritat que ens dóna idea del grau d’acceptació d’aquest servei que va sorgir l’any 2010. Tan sols fa cinc anys!

Xerrada Instagram

Quina és la clau de l’èxit d’Instagram? Jo crec que una bona raò és la simplicitat en l’ús de l’eina, que permet començar a publicar fotos a Instagram pocs minuts desprès d’haver decidit participar en aquesta comunitat. En la propera càpsula formativa del centre cívic Guinardó explico com instal·lar i configurar l’aplicació Instagram en un telèfon mòbil. Veuràs perquè dic que és senzill. Això, i també començar a publicar fotos, utilitzar els filtres d’Instagram o interactuar amb altres usuaris de la app.

En la xerrada Instagram, tot el que volies saber, veurem com és la gestió de comentaris, repassarem quines es consideren les bones pràctiques, i parlarem del reguitzell de comunitats que han sorgit al voltant, els anomenats instagrammers.

També si ens dóna temps serà molt interessant poder mencionar algunes aplicacions que ens ajuden a editar les fotografies que fem amb el nostre mòbil, per millorar-ne l’aspecte.

Per anar obrint boca, et convido a veure algunes de les meves millors fotos a Instagram de l’any 2014.