Sobre Daniel Ruiz

Daniel Ruiz

Hola, sóc Daniel Ruiz. Ja fa més de 18 anys que em dedico professionalment al disseny d’interfícies i al marketing online. He treballat en estudis de disseny, agències de publicitat i en consultoria. Vaig crear una empresa però ara exerceixo pel meu compte. Les conferències i donar formació complementen la meva activitat professional. M’agrada molt poder compartir els meus coneixements i el contacte amb els alumnes. Si vols pots consultar el meu perfil professional a Linkedin.

Alguns projectes dels quals em responsabilitzo o en els que estic involucrat:

Espero que trobis aquí en el meu blog informació útil i pràctica per endinsar-te en els coneixements i ús de les noves tecnologies.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>