Seleccionar página

Tinc programades tres sessions anomenades càpsules al Centre Cívic de Guinardó els propers mesos. Segur que si hi assistiu en treureu profit i en sortireu amb alguns dubtes resolts relatius a les matèries que us explico tot seguit.

Instagram, tot el que volies saber

instagram-capsula

Visió exhaustiva d’Instagram, la xarxa social de fotografia mòbil de moda. Configuració, edició i filtres, publicació, hashtags o etiquetes, trucs per millorar les fotos i obtenir seguidors. Gestió de comentaris, bones pràctiques, comunitats al voltant de la App. Combinar Instagram amb altres xarxes socials.

Data: 12 de febrer de 2015

Construeix la teva Web Personal

web-personal

Si no tens la teva web personal o espai a internet és com si no existissis. Potser us semblarà una afirmació un pèl exagerada però no deixa de ser cert en el món digital. En aquesta càpsula veurem alguns serveis que ens permeten en un parell d’hores obrir un perfil personal a internet a cost zero. També parlarem d’alternatives més elaborades per si volem endinsar-no en el món dels blogs.

Data: 19 febrer de 2015

Facebook

facebook-china

Actualment sabem que hi ha més gent a la xarxa social Facebook que població a la Xina. És un exemple aquest de la dimensió i la importància d’aquest lloc a internet, d’aquesta xarxa social. En la càpsula del Raconet veurem com estar en contacte amb amics i coneguts i com podem compartir fotos i altres continguts. Si tens dubtes o consultes també intentarem reseoldre-les totes.

Data: 5 de març de 2015

Totes les càpsules programades al Raconet són gratuïtes i es desenvolupen en sessions de dues hores. Les places per assistir-hi són limitades, per això cal reservar amb temps. Per a més informació consulta la pàgina web de Raconet a Guinardó.